Последни постове

Blog Search

SUUNTO анансира нов модел часовник от серията AMBIT3 - VERTICAL

SUUNTO анансира нов модел часовник от серията AMBIT3 - VERTICAL

Suunto започва продажба на Ambit3 Vertical Multisport GPS часовник за проследяване на вертикално изкачване.Suunto обяви днес нов член на фамилията Ambit3: Ambit3 Vertical Multisport GPS Watch. Новият вариант предлага решение за спортове където планиране и проследяване на изменения във височината са важни при тренировки и състезания като например: тичане, колоездене или каране на ски.

Часовникът комбинира нова олекотена конструкция с вградени: барометрично налягане, профил за промени във височината на изминитатият път, вибрационно известяване и различни функции за тичане, колоездене и плуване със до 100 часа живот на батерията. Като всички Ambit3 GPS часовници Ambit3 Verical записва вашата скорост и изминато разстояние а също така и изразходвани усилия когато се комбинира с Suunto Smart Sensor колан за измерване честотата на сърцето.

Планирайте тренировката си и с лекота проследявайте вашето изкачване.

Можете да следите височинния профил на вашия маршрут директно от часовника с показване в реално време на вашата височина и на оставащата за изкачване височина. Може да проверите сумарните височини които сте изкачили в послдните 7, 30 дни или за цялата година а също така общата изкачена височина за да се поддържате мотивиран.

Планирайте тренировката си в движение с апликацията Suunto Movescount App и използвайте вибрацията на часовника за да ви помогне в навигирането. Планирането на маршрута в Suunto Movescount е улеснено с топографски карти и информация за височината. С апликацията можете да променяте настройките на часовника си и да споделяте вашето движение по време на тренировка а също така да получавате нотификации за обаждания и съобщения директно на часовника.

Когато тренирате на хълмист терен, Power ви дава консистентна и надеждна информация за вашите усилия и колко труден е участъка на който се намирате. Възможно е да разпределите усилията си с опционалния Stryd Running Powermeter. Заедно с Ambit3 Vertical, Stryd Powermeter съвместимост е достъпна на всички Suunto Ambit3 часовници.

Новата конструкция на антената на Ambit3 Vertical позволява подобрен дизайн и го прави удобен за всяка китка. Кутията е лека а стоманения безел помага за защита на стъклото на часовника. Водоустойчив до 100 метра е проектиран, тесван и произведен в Финландия. Изберете любимия си цвят от четири спортни предложения: Син, Лайм, Бял и Черен.

Suunto Ambit3 Vertical ще бъде достъпен в Европа на втори февруари. За повече информация: http://xtreme.bg/index.php?id_category=93&controller=category

28Коментари

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code